1 EURO = 4,8736 RON« Înapoi la listă

Agita 10 WG 400 gr

Produsul se utilizează în combaterea muștelor din ferme, abatoare, spații de mulgere și procesare a laptelui, alte spații tehnologice.

Disponibilitate: În stoc
Producător: Elanco
TVA: 19%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

COMPOZIȚIE

100 g produs conține 10 g thiametoxam și 0.05 % Z-9 tricosen, un feromon sexual puternic atrăgător pentru muște.

INDICAȚII

Produsul se utilizează în combaterea muștelor din ferme, abatoare, spații de mulgere și procesare a laptelui, alte spații tehnologice.

DOZE ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Agita 10 WG nu se folosește ca spray pentru spații, ci se aplică direct pe locurile țintă prin pensulare sau pulverizare. Aplicare prin pensulare: se vor amesteca 400 g AGITA 10 WG în 260 ml apă caldă până se obține o soluție de consistență vopselei. Această cantitate este suficientă pentru o suprafață de 160 mp podea sau 320-480 mp perete/ tavan. Se vor aplica minim 30 “pete” de aproximativ 10x30 cm în locurile unde se adună muștele: pereții însoriti, ramele ferestrelor, conductele instalației de mulgere, etc. Unde nu este suficientă suprafață sau nu se acceptă o ușoară decolorare, se vor pensula bucăți de carton, de polietilenă sau table ușoare care se vor agăța de tavan. Aplicarea prin pulverizare: Se umple un recipient cu 3.2 litri de apă caldă la care se adaugă 400 g AGITA 10 WG. Această cantitate este suficientă pentru 80 mp de podea sau 160-240 mp de perete/tavan. Se vor pulveriza doar 30% din aceste suprafețe; aproximativ 60-90 mp. Se agită bine pentru a se obține o suspensie bună. Se pulverizează pe suprafețele unde muștele obișnuiesc să se adune, cum ar fi pereții calzi și însoriți, geamurile, etc. Dacă s-a întrerupt folosirea suspensiei mai mult de 30 minute, aceasta se va agita bine înainte de pulverizare. Este recomandat să se folosească suspensia în ziua preparării ei, preferabil imediat după preparare.

CONTRAINDICAȚII

Nu se vor trata suprafețe murdare sau pereți proaspăt văruiți.

Nu se va mânca, fuma ori bea în timpul lucrului.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Caniverm 0.7 g 100 tbl

  Fenbendazol, pirantel şi praziquantel pentru câini si pisici. Mod de ambalare: 100 tablete/cutie. Preţ/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie.
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!