1 EURO = 4,8435 RON« Înapoi la listă

Alfa Muscide 100 g

Pulbere insecticidă pentru combaterea muştelor în clădirile din fermele de animale (grajduri de vaci, boxe, hale de porci, baterii de păsări, etc.)

Disponibilitate: În curs de aprovizionare
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

COMPOZIŢIE

Alfa Muscide este o pulbere solubilă în apă ce conţine 3% azamethiphos. Produsul se aplică pe suprafeţe şi are acţiune rapidă şi de durată.

INDICAŢII

Pulbere insecticidă pentru combaterea muştelor în clădirile din fermele de animale (grajduri de vaci, boxe, hale de porci, baterii de păsări, etc.)

DOZAJ ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Alfa Muscide se aplică într-o proporţie de 85 g de produs pentru 10 m² de suprafaţă.

Se aplică sub formă de pete pe suprafeţele de concentrare ale muştelor.

Aplicare prin pensulare: 500 g produs se adaugă la 500 ml de apă călduţă, se amestecă bine până la obţinerea unei paste cu o consistenţă suficientă de lichidă pentru a putea fi aplicată cu o pensulă obişnuită pentru vopsit. Această cantitate va fi utilizată prin aplicarea de pete care să acopere aproximativ 5-10 m² din suprafaţa totală de tratat. Acolo unde suprafaţa disponibilă este insuficientă sau pe cele cu o slabă decolorare, pasta va fi aplicată pe bucăţi de carton sau scânduri mici şi subţiri din lemn care vor fi agăţate în zona respectivă.

Aplicare prin pulverizare: se amestecă 250 g produs cu 2 litri de apă călduţă şi soluţia diluată astfel obţinută se aplică prin pulverizarea unor pete în zonele de concentrare ale muştelor.

CONTRAINDICAŢII

Nu se aplică pe pereţi lavabili de culoare albă şi nici pe suprafeţe poroase.

Nu se aplică pe subrafeţele ce vin în contact cu animalele.

Poate cauza reacţii alergice ale pielii.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sau în locuri accesibile acestora.

Înainte de utilizare va fi citită eticheta.

Se va evita inhalarea prafului.

Se va evita dispersarea în mediu.

Vor fi purtate mănuşi de protecţie.

Eliminarea acestui material şi a ambalajelor se va face prin punctele de colectare a deşeurilor periculoase sau speciale cu potenţial pericol, în conformitate cu normele locale, regionale, naţionale şi/sau internaţionale.

MĂSURI DE PRIM AJUTOR

Persoana afectată va fi transportată departe de zona de pericol.

În caz de inhalare: persoana afectată va fi scoasă la aer curat, într-o zonă bine ventilată şi va fi menţinută pe cât posibil la căldură.

În caz de contact cu pielea: vor fi îndepărtate imediat hainele contaminate. Pielea afectată va fi spălată imediat cu apă şi săpun din abundenţă şi se va clăti cu apă caldă.

În caz de contact cu ochii: dacă este cazul vor fi scoase lentilele de contact.

În caz de înghiţire: se va clăti gura cu apă din abundenţă. Vor fi administrate câteva doze de cărbune medicinale, înghiţite cu apă din abundenţă. În afara acestor măsuri nu va fi provocată voma şi nu se va introduce nimic altceva în gura persoanei afectate. Dacă se suspectează o otrăvire se va contacte imediat medicul.

INDICAŢII PENTRU MEDICI

Antidot: inhibitor de colinesterază (atropină) administrat sub supraveghere.

Adulţi: 2 până la 4 mg de atropină sulfat pe cale IV sau IM la fiecare 5-10 minute (până la apariţia semnelor de atropinizare).

Copii: 0,5 până la 2 mg în funcţie de vârstă. Pacientul trebuie să rămână sub tratament cu atropină pentru o perioadă mai lungă de timp (24-48 de ore) pentru a preveni intoxicaţiile ulterioare datorate resorbţiei întârziate.

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie.
 • Caniverm 0.7 g 100 tbl

  Fenbendazol, pirantel şi praziquantel pentru câini si pisici. Mod de ambalare: 100 tablete/cutie. Preţ/cutie. PROMOȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU MINIM 3 CUTII!
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie.
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.