1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Orale

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

DeBaas 25 kg

Amestec complex din produse de origine naturală, sursă de minerale cu biodisponibilitate crescută cu rol în stabilizarea pH-ului, fixare a amoniacului și îmbunătățirea digestiei.

Salcocheck 15 kg

Antidiareic și modulator al funcției intestinale

Respirex mint 1 l

Furaj complementar pe bază de uleiuri esențiale naturale. Respirex Mint este un amestec de uleiuri și extracte naturale de mentă, eucalipt și anason. Acestea sunt utilizate pentru efectul expectorant, decongestionant și de revitalizare a membranelor mucoasei respiratorii. De asemenea uleiurile naturale combat infecțiile bacteriene, virale și ameliorează simptomele cauzate de condițiile de stres.

K-9 Complete 60 tbl

Supliment nutritional complet si echilibrat pentru caini. O formula completa de multi-vitamine/minerale cu enzime digestive si antioxidanti pentru caini de toate varstele si rasele

Vitamina AD3E inj. 50 ml

Soluţie injectabilă, Biostimulator şi antistres.

Pet Phos Croissance GrandChien 100 tablete

Vitamine pentru câini Pet Phos Grand Chien 100 tablete este un supliment vitamino-mineral pentru câini de talie mare.

Introvit-E-Seleniu oral 5 l

Soluție pentru administrare orală.

Stresroak liquid 2 l

Furaj complementar pentru păsări, porumbei şi porcine.

Kalcevit 500 tab 600 g

KALCEVIT este un furaj complementar ideal pentru căţei şi câini tineri, femele gestante, în mod special pentru cele aflate în gestaţie avansată şi/sau în lactaţie, datorită conţinutului ridicat de Calciu şi Fosfor, precum şi a tuturor vitaminelor, mineralelor, oligoelementelor şi aminoacizilor ce asigură o creştere sănătoasă şi vitalitate.

ß-Caroten & Seaweed 100 tab / 80 g

β-CAROTEN & SEAWEED este un furaj complementar recomandat ca și adjuvant la dieta zilnică a câinilor de toate vârstele, care contribuie la calitatea pigmentării, oferind o colorație mai intensă, în special la câinii cu pigmentare în nuanțe de roșu sau maro și galben. Câinii vor avea o culoare mult mai intensă în urma administrării acestui produs.

Immunocan 100 tab / 100 g

IMMUNOCAN este un FURAJ COMPLEMENTAR PREBIOTIC - PROBIOTIC PENTRU CÂINI (Pentru un sistem imunitar digestiv puternic și sănătos)

Semavit 100 tab / 100 g

Semavit un furaj complementar pentru căței și câini adulți (cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani). SEMAVIT are toate vitaminele, mineralele, aminoacizii și oligoelementele necesare pentru a crește rezistența generală a câinilor la boli și infecții, pentru a crește apetitul, pentru a întări dinții și oasele și pentru a asigura o blană strălucitoare și sănătoasă. Totodată contribuie la îmbunătățirea metabolismului și performanța câinilor.