1 EURO = 4,9236 RONCategorii

Orale

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Hyaloral Large Breed 120 Tablete

Supliment nutritional pentru caini din rase medii si mari, sub forma de tablete apetente si divizabile.

Hyaloral Large Breed 360 Tablete

Supliment nutritional pentru caini din rase medii si mari sub forma de tablete apetente si divizabile.

Kalcevit 100 tab 120 g, Supliment nutrițional pentru căței și femele gestante

KALCEVIT este un supliment nutriţional ideal pentru căţei şi câini tineri, femele gestante, în mod special pentru cele aflate în gestaţie avansată şi/sau în lactaţie, datorită conţinutului ridicat de Calciu şi Fosfor, precum şi a tuturor vitaminelor, mineralelor, oligoelementelor şi aminoacizilor ce asigură o creştere sănătoasă şi vitalitate.

Kittycat 100 tab / 100 g

KITTYCAT este un supliment nutrițional recomandat ca și adjuvant în dieta zilnică a pisicilor de toate vârstele, cu o formulă ce conține proporții echilibrate de vitamine, minerale, oligoelemente și aminoacizi esențiali, cu adaos de alge deshidratate (Schizochytrium limacinum), bogat în OMEGA-3 ( DHA) și acizi grași esențiali

Biomix Plus Omega 3 100 tab 100 g

BIOMIX Plus Ω3 este o formulă nouă şi îmbunătăţită ce conţine în plus faţă de complexul de B-uri, drojdie de bere şi biotină, alge marine uscate (Schizochytrium limacinum) bogate în acizi graşi esenţiali OMEGA 3 (DHA) de mare importanţă pentru sănătatea şi buna funcționare a organismului. BIOMIX Plus Ω3 sprijină sănătatea sistemului imunitar îmbunătăţind astfel rezistenţa organismului la îmbolnăviri, atât la câini cât şi la pisici. BIOMIX Plus Ω3 reprezintă sursă de acizi graşi OMEGA 3 pentru o piele şi blană sănătoasă fiind foarte recomandat în perioada concursurilor dar şi în perioadele cu apetit scăzut sau imunitate deficitară.

DeBaas 20 kg

Amestec complex din produse de origine naturală, sursă de minerale cu biodisponibilitate crescută cu rol în stabilizarea pH-ului, fixare a amoniacului și îmbunătățirea digestiei.

Salcocheck 15 kg

Salcochek, pulbere antidiareică (în caz de dizenterie). Salcochek premix este un amestec poliherbal din extracte de plante prestandardizate, formulat pe baza cercetărilor științifice. Extractele din componență adsorb și inactivează enterotoxinele și protejeză mucoasa lezionată a tractului gastro-intestinal. Ingredientele au rol hepatoprotector, gastroprotector, precum și o pronunțată activitate antibacteriană și antivirală. Îmbunătățește microflora intestinală, scade considerabil concentrația patogenilor ca E. Coli și Salmonella. Plante ca: Acacia catechu, Holarrhena antidysentrica, Plantago ovata, Berberis aristata, Aegle marmelos din compoziție ajută la normalizarea timpului de tranzit gastro-intestinal, prevenind enteritele, diareea și simpotmele asociate acesteia.

Respirex mint 1 l

Furaj complementar pe bază de uleiuri esențiale naturale. Respirex Mint este un amestec de uleiuri și extracte naturale de mentă, eucalipt și anason. Acestea sunt utilizate pentru efectul expectorant, decongestionant și de revitalizare a membranelor mucoasei respiratorii. De asemenea uleiurile naturale combat infecțiile bacteriene, virale și ameliorează simptomele cauzate de condițiile de stres.