1 EURO = 4,9484 RON« Înapoi la listă

Mastijet forte

Seringă de 8 g suspensie intramamară pentru vaci în lactație. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie.

Disponibilitate: În stoc
Producător: MSD
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

COMPOZIȚIE

 Substanţe active:

Compoziţie per seringă de 8 g Tetraciclină HCl 200 mg Neomicină bazică (ca sulfat) 250 mg Bacitracină 2000 IU Prednisolon 10 mg Excipienţi: Magneziu stearat Parafină lichidă

INDICAŢII

Tratamentul mastitelor clinice şi subclinice produse de bacterii (Staphylococcus aureus, Streptococcus dysgalactiae, Streptococcus uberis şi Escherichia coli) sensibile la tetraciclină, neomicină şi bacitracină sau combinaţii ale acestor substanţe active la vaci în perioada de lactaţie.

CONTRAINDICAŢII

Nu se utilizează la animalele cunoscute ca fiind alergice la tetraciclină , neomicină sau bacitracină. Nu se utilizează şerveţelele de curatat pe mameloane cu răni sau tăieturi vizibile nevindecate. REACŢII ADVERSE Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

SPECII ŢINTĂ

Vaci în lactaţie.

DOZAJ ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Tratamentul constă în introducerea conţinutului unei seringi în fiecare sfert afectat, cu repetare la fiecare 12 ore, cu maximum de patru administrari. Înainte de injectarea seringii ugerul se va mulge complet. Mamelonul şi orificiul vor fi curăţate şi dezinfectate cu şerveţelul de curăţare ce însoţeşte produsul (A). Se va avea grijă să nu se contamineze vârful seringii. Rupeţi vârful seringii şi introduceţi cu grijă aproximativ 5 mm (B) sau îndepărtaţi tot capacul şi introduceţi toată lungimea capătului în canalul mamelonar (C). Introduceţi tot conţinutul unei seringi în fiecare sfert.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ

Nu manipulaţi acest produs dacă ştiţi că sunteţi sensibili la tetraciclină, neomicină sau bacitracină sau dacă aţi fost sfătuiţi să nu lucraţi cu astfel de preparate. Spălaţi mâinile după utilizarea şerveţelelor şi utilizaţi mânuşi de protecţie dacă ştiţi sau suspectaţi că prezentaţi iritaţii dermice datorită alcoolului izopropilic. Seringa se utilizează o singură dată.

TIMP DE AŞTEPTARE

Carne și organe: 14 zile

Lapte: 8 mulsori.

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE! PROMOȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU MINIM 200 BUCĂȚI (PIPETE)!
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Caniverm 0.7 g 100 tbl

  Fenbendazol, pirantel şi praziquantel pentru câini si pisici. Mod de ambalare: 100 tablete/cutie. Preţ/cutie.
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/BUCATĂ.
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!