1 EURO = 4,8370 RON« Înapoi la listă

Duracid praf (tub) 100 gr

Împotriva căpușelor la găini. Insecticid piretroid sub formă de pulbere gata pentru a fi folosit, cu efect de lungă durată și acțiune insecticidă puternică. Eficient împotriva capuselor,furnicilor, gândacilor de bucătărie, puricilor, muștelor și alte insectelor târâtoare.

Disponibilitate: În stoc
Producător: Vebi
TVA: 19%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

CARACTERISTICI

DURACID PULBERE este un insecticid sub formă de pulbere recomandat pentru combaterea capuselor, furnicilor, gândacilor de bucătărie, acarienilor, păduchilor, puricilor, acarienilor de praf, peștișorului argintiu, insectelor isopode și muștelor. Produsul se caracterizează prin acțiune insecticidă deosebit de puternică și efect rezidual îndelungat, care va proteja zona tratată de infestații ulterioare.

COMPOZIȚIE

Cipermetrină 0,6 g

Benzoat De Denatoniu 0,001 g

Coformulanţi q.b. a 100 g

UTILIZARE

DURACID PULBERE este folosit ca atare, distribuind produsul direct pe suprafeţele ce trebuie tratate în doză de 15–20 g/m. Cu un dozator corespunzător, a se sufla praful în interiorul găurilor sau fisurilor, unde se suspectează că există furnici sau alte insecte infestante. Produsul poate fi folosit chiar şi în aproprierea prizelor de curent sau în zona instalaţiilor electrice unde folosirea apei este periculoasă. Pentru a spori eficienţa în tratamentul cuiburilor de furnici, după ce aţi împrăştiat praful deasupra cuibului, turnaţi apă pentru ca praful să intre în interiorul cuibului.

DURACID PULBERE este indicat a fi folosit atât în interior cât şi în exterior pentru tratarea locuinţelor (bucătării, subsoluri, glafuri, trotuare etc.), grădinilor, zonelor din perimetrul clădirilor, muşuroaielor de funici vizibile pe pajişti sau sub vegetaţie, zonelor anexe ale caselor sau mediilor civile pentru a crea o barieră preventivă.

Mai poate fi folosit:

-în comunităţi precum case de îngrijire, spitale, cantine, şcoli, cazarme, zone de camping, magazine, restaurante etc.

-în adăposturile pentru animale (canise, staule, coteţe de pui, stâne, etc.)

-în depozitele de deşeuri etc.

-în mijloacele de transport precum vagoane de tren, autobuze.

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Caniverm 0.7 g 100 tbl

  Fenbendazol, pirantel şi praziquantel pentru câini si pisici. Mod de ambalare: 100 tablete/cutie. Preţ/cutie.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie.
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.