1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Versele-Laga

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

VL Iepuri pelet fara coccidiostatic 5 kg

Pelet standard natural bogat în fibre fără coccidiostatic CUNI FIT Pur este un pelet standard echilibrat, bogat în fibre, pentru iepuri. Peletul este compus din materii prime naturale 100% şi este îmbogăţit cu Florastimul (FOS) care contribuie la o floră intestinală sănătoasă. Această hrană nu conţine coccidiostatic sau alţi aditivi: prin urmare, este ideal pentru metodele de reproducere/creştere pe cale naturală. CUNI FIT Pur este potrivit pentru iepuri cu cerinţe normale de energie, care nu fac parte dintr-un sistem intensiv de creştere. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 120 SACI SI PLATA CASH!

VL Oropharma pet milk 400 gr

Înlocuitor complet de lapte pentru căței, pisici și dihori

VL Furaj starter vitei pelet 20 kg

Furaj bogat in proteine pentru vitei, pentru o crestere sanatoasa. Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL CC Gaini ouatoare 40% 5 kg

Ambalaj: 120 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 120 BUCATI!

VL CC Gaini ouatoare 40% 5 kg

Ambalaj: 120 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 120 BUCATI SI PLATA CASH!

VL Furaj starter vitei pelet 20 kg

Furaj bogat in proteine pentru vitei, pentru o crestere sanatoasa. Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 42 SACI!

VL Furaj starter vitei pelet 20 kg

Furaj bogat in proteine pentru vitei, pentru o crestere sanatoasa. Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 42 SACI SI PLATA CASH!