1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Teste diagnostic

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Anigen test CDV AG 10 teste

Maladia Carre este o boală sistemică intâlnită la câine şi la alte specii sălbatice de canide. Agentul său etiologic este reprezentat de un morbillvirus (ce face parte din familia Paramixoviridae), denumit Canine Distemper Virus (CDV). Boala se transmite prin contact direct, pe cale respiratorie sau transplacentară. Virusul este prezent în secreţii şi excreţii pe toată durata fazei acute. Acesta se localizează în sistemul nervos, ochi, piele şi pulmoni. Diagnosticul bolii Carre se bazează pe semnele clinice, istoria pacientului şi metodele de laborator (de exemplu, detecţia anticorpilor). Din moment ce profilaxia bolii Carre este o practică comună, detectarea antigenului viral al bolii este considerată foarte utilă pentru diagnostic.

Anigen test CPV AG 10 teste

Metodă cromatografică de verificare şi detectare calitativă a virusului antigen canin Parvovirus din fecalele canine.

Anigen test Caniv 4X 10 teste

Canine Heartworm antigen, Anaplasma phagocytophilum / Anaplasma platys anticorp, Borrelia burgdorferi anticorp, E.canis anticorp. Probă necesară: sânge integral, plasmă sau ser.

Anigen test Brucella AB X 10 teste

Este un test calitativ immunocromatografic de tip sandviş cu flux lateral pentru determinarea anticorpilor de Brucella ( Ac. Brucella C ) în serul de câine. Timp de analiză: 5-10 minute. Probă: ser.

Anigen test fiv AB/FELV AG x10 teste

Kitul de testare rapida FIV Ab/FeLV Ag este o metoda cromatografica de verificare si detectare calitativa a antigenului felin Leukemia Virus si Virusul Imunodeficientei Feline din plasma, ser sau sange. Kitul de testare rapida FIV Ab/FeLV Ag este prevazut cu literele „T si C” ca linie de test si cu o linie de control pe suprafata dispozitivului. Atat linia de test, cat si linia de control nu pot fi vizibile decat in momentul aplicarii mostrelor de testat. Linia de control este utilizata pentru controlul procedural si trebuie sa fie vizibila in orice situatie. Daca testul a fost efectuat corect si daca reactorii din linia de control sunt stimulati de o cantitate suficienta de antigeni Leukemia Virus si Virusul Imunodeficientei Feline, o linie purpurie va aparea in fereastra de rezultat. Cantitatea de Anticorpi Leukemia Virus si Virusul Imunodeficientei Feline cu care este prevazut testul, este special selectata si utilizata cu functie de material captator si detector. Acesta permite detectarea foarte eficienta a Leukemia Virus si Virusului Imunodeficientei Feline din mostrele de ser, plasma sau sange.

Test Fassisi BoTick

Testul Fassisi BoTick este un test imuno-membranar pentru detectarea directă a căpușelor infestate cu Borrelia. La nivel mondial există peste 800 de tipuri de căpușe, care pot fi un excelent vector de a transmite boli. Durata de viată a căpușelor este de 2 ani si gradul mai mare de contagiozitate este primăvara spre vara. Căpușa poate transmite o bogata arie patogenă precum bacterii, spirochete, rickettsia, protozoare, virusuri şi toxine.