1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Furaje/concentrate

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

VL CC Ingrasare porci 25% 20 kg

Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL CC Gaini ouatoare 40% 20 kg

Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL CC Starter purcei 30% 20 kg

Concentrat pentru purcei 30%. Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL Furaj Pui Farm 2 Fini Pelet 20 kg

Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL Furaj Pui Farm 1 1-4 saptamani brizurat 20 kg

FARM 1 este o hrana de pornire completa pentru puii de carne în primele 10 săptămâni. Acest furaj perfect echilibrat este o hrana de plecare ideala pentru o dezvoltare optimă atat a puilor albi cat și a puilor galbeni în primele 10 zile. Forma brizurata promovează un aport treptat al hranei pentru animale, o digestie mai bună, astfel, o mai bună coerență a gunoiului de grajd. Coccidiostaticului protejează animalele împotriva coccidiozei. Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL Furaj Curcani Dindo 2.1 4-8 saptamani pelet 20 kg

Pelete de creştere de la 4 săptămâni până la 8 săptămâni. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL Furaj Curcani Dindo 2.2 9-12 saptamani pelet 20 kg

Dindo 2.2 este un furaj pe baza de peleti pentru curcanii crescuti pentru îngrășare ce se administreaza din săptămâna a 9 pana in săptămâna a 12. Acesti peleti sunt perfect echilibrati alimentar, fiind ideali pentru creșterea rapidă, dar echilibrată, a curcanilor, reducand ricul aparitiei infecțiilor sau deformărilor. Acest lucru asigură hrana necesara animalelor tinere, acestea crescand puternice si sănătoase. Deoarece curcani tineri sunt foarte predispusi la coccidioza, acest furaj conține preventiv un coccidiostatic. Plantele adăugate in furaje ajuta la controlarea riscului impotriva aparitiei paraziților. Nu trebuie ca Dindo 2.2 pelete sa fie administrat în timpul ultimilor cinci zile înainte de sacrificare datorită prezenței coccidiostaticului. In ultimele 5 zile treceți la furaje Dindo 2.3 pelete. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL Furaj Curcani Dindo 2.3 12 saptamani sacrificare pelet 20 kg

Dindo 2.3 este un furaj pe baza de peleti pentru curcanii crescuti pentru îngrășare ce se administreaza din săptămâna a 13 pana in momentul sacrificarii. Este un furaj echilibrat cu toate substante nutritive esentiale pentru o creștere rapidă și echilibrată. Acest furaj nu contine coccidiostatice. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!