1 EURO = 4,8753 RONFuraje/concentrate

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

VL Cal Action Mix 20 kg

Action mix reprezintă un amenstec de cereale, ideal pentru caii de concurenţă activă, angajaţi în munca uşoară. Furaj complementar pentru cai.

VL Cal Endurix 20 kg

Endurix este un furaj pentru cai de concurs, care efectuează exerciţii pe distanţe lungi, de formare, de exemplu: dresaj, militare, de rezistenţă etc. Furaj complementar pentru cai.

VL Cal Fiberforce 15 kg

Hrana pentru cai Versele Laga Cavalor Special Care , FiberForce, 15kg este o mancare cu un continut ridicat de fibre, are un continut foarte scazut de zahar si amidon potrivit pentru cai cu tulburari specifice, cum ar fi ulcerul gastric, probleme gastrointestinale, rezistenta la insulina, laminitei, boala Cushing, colicile sau probleme musculare. Cavalor FiberForce contine un amestec de surse cheie de fibre precum si granule din fibre extrudate, special concepute pentru nevoile lor. Formula are o cantitate foarte mica de zahar (3%) si amidon (5%), in comparatie cu alte mancaruri pentru cai ceea ce o face si mai potrivita pentru nevoile lor. Zaharul si amidonul din continutul total este mai mic decat majoritatea tipurilor standard de fan. Din cauza ca are un nivel farte scazut de zahar si amidon, foarte bogat in fibre si are un continut ridicat de grasimi, Cavalor FiberForce poate fi extrem de benefic pentru cai care se confrunta cu probleme mentionate mai sus.

VL Cal Juniorix 20 kg

Mix structural destinat cailor tineri în plină dezvoltare, pentru o creștere echilibrată. Junior Mix este un furaj combinat pentru caii tineri, cu vârste cuprinse între 1 şi 3 ani. Furaj complementar pentru cai.

VL Cal Pelet Traditional 20 kg

Furaj granulat preparat din ingrediente de bază pentru o raţie echilibrată. Tradition Pellet este un furaj pentru cai care conţine toate elementele esenţiale pentru o masă sănătoasă, bine echilibrată. Acest furaj nu conţine ovăz şi este recomandat pentru caii aflaţi în repaus sau care sunt antrenaţi în activităţi uşoare. Furaj complementar pentru cai.

VL Cal Perfomix 20 kg

Perfomix este un furaj adecvat pentru cai de concurenţă activă, care sunt angajaţi în diferite activităţi intensive şi reprezintă hrana suplimentară de care aceştia au nevoie. Furaj complementar pentru cai.

VL Cal Pianissimo 20 kg

Pianissimo este un produs special pentru caii predispuşi la stres şi care sunt greu de manevrat. Furaj complementar pentru cai.

VL Cal Superforce 20 kg Expert

Hrană de sport ideală pentru cai activi de competitie (sarituri, curse de viteza).