1 EURO = 4,9440 RONCategorii

Cabaline

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Aparat detartraj P5L

P5L este potrivit pentru utilizare în toate unitățile, inclusiv în instituțiile naționale și instituțiile conectate direct la rețeaua publică de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune care alimentează clădiri utilizate în scopuri casnice.

Adapatoare cu plutitori plastic

Este fabricată din nylon PA66, cu protecție UV. Rezistentă la coroziune. Adăpătoarea este ideală pentru toate animalele de rentă. Este dotat cu un plutitor din inox ce menține un nivel constant al apei. Ușor de montat. Ușor de igienizat.

Adapatoare fonta inox

Adăpătoare din fontă emailată cu clapetă de inox. Suprafaţă fină şi robustă. Poate fi folosită cu succes la vaci sau cai. Sistem de prindere pe perete sau pe ţeavă. Posibilitate de alimentare cu racord de 1/2 în partea de sus sau în partea de jos.

Seringa automata A metalica 01-2 ML furtun

Este destinată pentru injectarea soluţiilor medicamentoase la animale.

Seringa automata B metalica 01-1 ML furtun

Este destinată pentru injectarea soluţiilor medicamentoase la animale şi păsări.

Seringa automata B metalica 01-2 ML furtun

Este destinată pentru injectarea soluţiilor medicamentoase la animale.

Seringa automata B metalica 01-5 ML furtun

Este destinată pentru injectarea soluţiilor medicamentoase la animale.

Seringa simpla plexiglas 10 ml

Seringa este dotată cu garnitură din silicon la piston care se poate înlocui, recomandată pentru utilizare repetată, frecventă şi îndelungată. Seringă economică pentru uz multiplu, poate fi folosită atât la vaccinare cât şi administrarea de medicamente la păsări, oi, porci, vaci, cai, etc.