1 EURO = 4,9443 RON« Înapoi la listă

Zerokeet 100 ml

ZEROKEET este un concentrat lichid pe bază de plante medicinale a cărei eficacitatea a fost dovedită științific în curățarea de paraziții externi, restabilirea stării de sănătate a pielii și blănii câinelui.

Disponibilitate: În stoc
Producător: Ayurvet
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

Lichidul concentrat ZEROKEET se aplică pe piele sau se pulverizează pe blană pentru a ajuta la curățarea de paraziți externi.

Zerokeet este un produs de lungă durată. Aplicarea este destul de simplă. Doar diluați în apă într-o proporție de 1/2 și folosiți un tampon de bumbac pentru al aplica pe tot corpul câinelui. Cele mai comune zone de infestare sunt la încheieturi, pe gât, în spatele urechilor și vârful cozii. Aplicarea acestui produs ajută la uciderea tuturor căpușelor și a puricilor și, de asemenea, ajută la prevenirea infestării lor. Acesta este un produs extrem de benefic, deoarece ajută la uciderea tuturor puricilor adulți în mod eficient, înainte ca aceștia să poată depune ouă pe animalul de companie și să se înmulțească în continuare.

CARACTERISTICI

Omoară toți puricii și căpușele în câteva minute.

Previne infestarea.

Utilizare ușoară.

Numai pentru uz veterinar.

Agitați flaconul înainte de utilizare.

DOZAJ ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Aplicarea pe întregul corp (diluție până la 1/2 în apă) la intervale săptămânale până la recuperarea completă. Zerokeet se aplică o dată pe zi în cazul leziunilor, unde sunt prezente.

Alte afecțiuni cutanate - diluție 1/2 până la 1/4 în apă, în funcție de severitatea afecțiunii.

Aplicare:

Se diluează cu apă așa cum este indicat mai jos sau după instrucțiunile medicului veterinar și se aplică pe zona afectată (se aplică manual sau se pulverizează):

 • în cazul infestării cu purici și păduchi: dizolvarea se face în proporție de 1: 4 , 2-3 tratamente la interval de 5 zile.
 • În cazul infestării cu căpușe: dizolvarea se face în proporție de 1: 2 , 2-3 tratamente la interval de 2 zile
 • În cazul infestării cu demodicoză cani: dizolvarea se face în proporție de 1:2 în prima săptămână de două ori pe zi după care o dată pe zi până la vindecare.
 • În cazul infestării cu scabie: dizolvarea se face în proporție de 1:2 , o dată pe zi, timp de 7 zile, ca și prevenție dizolvarea de face în proporție de 1:4 la fiecare 15 zile.

Pentru o obține efectul dorit, lăsați lichidul 18-24 de ore pe blană, înainte de spălare. 

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Biocan Novel DHPPi/L4

  Biocan Novel DHPPi/L4, liofilizat și diluant pentru suspensie injectabilă pentru câini. Ambalaj: 10 doze/cutie. Cutiile nu se desfac!
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!