1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Versele-Laga

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Happy life Adult Chicken

Hrană uscată pentru câini adulți din toate rasele, care oferă toți nutrienții necesari pentru o viață activă și sănătoasă. 33 buc./palet

VL Cal Tradition Mix 20 kg

Mix de ingrediente esențiale pentru o rație echilibrată. Tradition Mix este un furaj combinat ce conţine toate elementele nutriţionale necesare pentru raţia unui cal. Nu conţine ovăz. Furaj complementar pentru cai.

VL Furaj Pui Farm 1 Pro Start Crum 20 kg

FARM 1 brizurat este un furaj complet de pornire pentru puii de carne. Acesta este un flux de plecare ideal pentru o dezvoltare optimă pe parcursul primelor 10 zile. Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 42 SACI!

VL Furaj Pui Farm 1 Pro Start Crum 20 kg

FARM 1 brizurat este un furaj complet de pornire pentru puii de carne. Acesta este un flux de plecare ideal pentru o dezvoltare optimă pe parcursul primelor 10 zile. Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 42 SACI SI PLATA CASH!

VL Gaini ouatoare 4 pelet 5 kg

Hrană completa, sub formă de amestec, pentru găini ouătoare. Este un amestec de înaltă calitate din cereale şi pelete speciale. Acest amestec are un conţinut ridicat de proteine, energie şi este bogat în aminoacidul esenţial metionina, pentru asigurarea ouatului regulat. Ambalaj: 120 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 42 SACI!

VL Gaini ouatoare 4 pelet 5 kg

Hrană completa, sub formă de amestec, pentru găini ouătoare. Este un amestec de înaltă calitate din cereale şi pelete speciale. Acest amestec are un conţinut ridicat de proteine, energie şi este bogat în aminoacidul esenţial metionina, pentru asigurarea ouatului regulat. Ambalaj: 120 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 42 SACI SI PLATA CASH!

VL Rata 2 Gro Pellet 20 kg

DUCK 2 pelete este un furaj complet pentru pui de rațe, gâște și lebede ce se administreaza de la vârsta de 3 săptămâni până la 12 săptămâni. Acesti peleti conțin toți nutrienții necesari pentru o creștere echilibrată și o dezvoltare a penelor perfectă. Conţine Omega 3, acizi graşi şi pigmenţi naturali ce contribuie la formarea unui penaj perfect şi strălucitor. Ambalaj: 42 saci/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 42 SACI!