1 EURO = 4,9259 RONBandaje

Suine

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Erysin SINGLE SHOT 50 dz.

Vaccin inactivat împotriva rujetului la porcine; 100 ml/50 dz.

Kolisin NEO 100 ml 50 dz.

Vaccin inactivat împotriva infecţiilor cu colibacili, care determină enterită la purceii sugari, cu factorii de aderenţă F4, F5, F6, F41, 100 ml/50 dz.

Parvoerysin 50 dz.

Vaccin inactivat împotriva parvovirozei şi rujetului la porci; 100ml/50 dz.

Parvosin-OL 50 dz.

Vaccin inactivat împotriva parvovirozei porcine; 100ml/50dz

Polypleurosin APX PLUS IM 250 dz.

Vaccin împotriva pleuropneumoniei suine, pentru administrare intramusculară; 250 ml/250 dz

Polypleurosin APX PLUS IM 100 dz.

Vaccin împotriva pleuropneumoniei suine, pentru administrare intramusculară; 100 ml/100 dz

Kolisin NEO 50 ml 25 dz.

Vaccin inactivat împotriva infecţiilor cu colibacili, care determină enterită la purceii sugari, cu factorii de aderenţă F4, F5, F6, F41, 50 ml/50 dz.

Biosuis Lepto P 20 ml

Vaccin uleios inactivat pentru vaccinarea preventivă a scrofițelor, scroafelor și vierilor împotriva leptospirozei și parvovirozei porcine. Conține serotip de Parvovirus suis și 6 serotipuri de Leptospira spp., dintre care două specii foarte importate L.Bratislava, L.pomona. După imunizare scrofițelor și scroafelor, sunt dobândiți anticorpi specifici care protejează împotriva parvovirozei și leptospirozei embrionii și fetușii scroafelor pe toată perioada de gestației. La vieri, titrurile mari de anticorpi împiedică replicarea virusului în organele de reproducție, reducându-se astfel riscul de transmitere al infecției. Doza este 2 ml, i.m., fără timp de așteptare.

Biosuis Glasser+APP+ERY 100 ml

Pentru imunizarea activă și pasivă a purceilor, previne infecția cu erysipela, reduce infecția și semnele clinice cauzate de Actinobacillus pleuropneumoniae și Haemophilus parasuis (boala Glässer).Triplă protecție într-un singur vaccin! După vaccinarea purceilor sunt creaţi anticorpi specifici care apoi protejează împotriva infecţiei cu germenii virulenţi Erysipelothrix rhusiopathiae şi le ajută să se apere împotriva consecinţelor infecţiei în efectiv cu Actinobacillus pleuropneumoniae şi Haemophilus parasuis. Dacă se respectă schema de vaccinare recomandată, purceii sunt protejaţi pe toată perioada de îngrăşare. După vaccinarea scroafelor sunt produşi anticorpi specifici care sunt transferaţi pe cale colostrală şi lactogenă către purcei, care sunt protejaţi pe toată durata alăptării împotriva consecinţelor infecţiei cu Actinobacillus pleuropneumoniae şi simptomelor clinice ale bolii Glässer. Doză numai 1 ml pentru purcei, 2 ml pentru scroafe și scrofițe. Vaccin inactivat cu adjuvant uleios (Montanide) care susţine proprietăţile imunogene. Perioada de valabilitate după prima deschidere: 10 ore.

Ser clostetan 20 ml

Pentru imunizarea pasivă a animalelor în timpul intervenţiilor chirurgicale, tratării plăgilor, etc. Preparatul poate fi utilizat în scop terapeutic la instalarea tetanosului.

Ser clostetan 100 ml

Pentru imunizarea pasivă a animalelor în timpul intervenţiilor chirurgicale, tratării plăgilor, etc. Preparatul poate fi utilizat în scop terapeutic la instalarea tetanosului.

Carboromvac 100 dz 20 ml

Carboromvac, vaccin viu, concentrat contra antraxului.