1 EURO = 4,9488 RON« Înapoi la listă

Shampoo Benzoyl Peroxide 355 ml

Davis Șampon Benzoyl Peroxide 2.5%, 355 ml - Șampon terapeutic pentru câini și pisici.

Disponibilitate: În stoc
TVA: 19%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

Pudra de peroxid de benzoil are particule cu dimensiuni de 1 până la 3 microni și care penetrează mai ușor straturile pielii decât alte produse similare. Peroxidul de benzoil în concentrație de 2,5% este încorporat într-o bază hidratantă cu proprietăți de deschidere și spălare în profunzime a foliculului pilos fapt ce promovează vindecarea. Conține agenți naturali care hidratează pielea și previn iritarea. Davis Benzoyl Peroxide Shampoo este ideal pentru situațiile în care este necesar un agent keratolitic și degresant.

Poate fi utilizat la câini și pisici.

MOD DE UTILIZARE: 

 • Se umezește bine blana. Se aplică produsul și se masează energic pentru a se obține o spumă ușoară. Se va evita contactul cu ochii.
 • Se lasă să acționeze timp de 5-10 minute, după care se clătește cu apă din abundență. Poate fi utilizat frecvent sau conform indicațiilor medicului veterinar.

COMPOZIȚIE:
Peroxid de benzoil, Sodium Trideceth Sulfate, Apă purificată prin osmoza inversă, Cocomidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Laureth-13 Carboxylate, conservanți, PEG-150 Distearate, Corector de pH, PEG-80 Sorbitan Laurate, Esență aromatică naturală.

Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!