1 EURO = 4,8580 RONSferă pulmonară

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Bisolvon 100 ml

Bisolvon® este recomandat pentru tratamentul afecţiunilor respiratorii în care mucusul este un factor de complicaţie.

Cafeina natrium benzoica 25% 20 ml

Pentru cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, câini, pisici. Recomandat în intoxicaţii alimentare şi medicamentoase, stări de şoc, colaps vascular periferic, stări sapremice, septicemie, piemie, după fătări laborioase, distocii, pneumonii, bronhopneumonii, peritonite, boli infecţioase şi parazitare.

Eres 100 ml

Eres, soluție injectabilă pentru bovine, cabaline, suine, câini și pisici pe bază de bromhexin. Indicat în tratamentul infecţiilor bacteriene respiratorii, ca mucolitic.

Furosemid 20 ml

Pentru bovine, cabaline (numai intravenos). În toate cazurile de retenţie a apei în ţesuturi: edem cerebral, cardiac, pulmonar, în ciroză, nefroză, insuficienţă cardiacă cronică, eclampsie şi ascita.

Rompil (Pilocarpina) 1% 20 ml

Pentru cabaline (a căror carne nu este destinată consumului uman), câini in glaucom, în oftalmia periodică a calului, hidropizii, edeme, fubură.

Tusifug 100 ml

Este recomandat ca adjuvant în terapia cu antibiotice în afecţiuni respiratorii (bronşite, pneumonii, bronhopneumonii) ca bronhodilatator, expectorant şi sedativ, la câini şi pisici. Se recomandă şi pentru tratamentul afecţiunilor respiratorii afrigore.