1 EURO = 4,8040 RONSemaco

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Biomix Plus Omega 3 100 tab 100 g

BIOMIX Plus Ω3 este o formulă nouă şi îmbunătăţită ce conţine în plus faţă de complexul de B-uri, drojdie de bere şi biotină, alge marine uscate (Schizochytrium limacinum) bogate în acizi graşi esenţiali OMEGA 3 (DHA) de mare importanţă pentru sănătatea şi buna funcționare a organismului. BIOMIX Plus Ω3 sprijină sănătatea sistemului imunitar îmbunătăţind astfel rezistenţa organismului la îmbolnăviri, atât la câini cât şi la pisici. BIOMIX Plus Ω3 reprezintă sursă de acizi graşi OMEGA 3 pentru o piele şi blană sănătoasă fiind foarte recomandat în perioada concursurilor dar şi în perioadele cu apetit scăzut sau imunitate deficitară.

Connecten 100 tab 100 g

CONNECTEN a fost special conceput pentru efectele pozitive ale glucozaminei asupra sănătății articulațiilor și țesutului conjunctiv la câinii de toate vârstele și dimensiunile, în special la rasele mari. Glucozamina ajută la formarea și regenerarea cartilajului articular și îmbunătăţeşte mobilitatea și activitatea câinelui.

Kalcevit 100 tab 144 g

KALCEVIT este un supliment nutriţional ideal pentru căţei şi câini tineri, femele gestante, în mod special pentru cele aflate în gestaţie avansată şi/sau în lactaţie, datorită conţinutului ridicat de Calciu şi Fosfor, precum şi a tuturor vitaminelor, mineralelor, oligoelementelor şi aminoacizilor ce asigură o creştere sănătoasă şi vitalitate.