1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Romvac

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Birovac (H 120) 50 dz

Indicat în imunoprofilaxia bronsitei infectioase la pasari. Vaccin viu, liofilizat contra bronsitei infectioase aviare.

Romtuber PPD Bovine 10 dz/fl

Tuberculoproteină purificată pentru diagnosticul tuberculozei la taurine, prin reacții alergice.

Romoxitocin 50 ml

Romoxitocin 50 ml, solutie injectabila pe baza de oxitocina pentru bovine, cabaline, suine, ovine si caprine caini si pisici.

Vitamina C 10% 100 ml

Produsul se administrează la toate speciile de animale menţionate, în stări hemoragice, toxice, în timpul convalescentei, în stări postoperatorii sau ca tratament adjuvant în bolile infecţioase şi metabolice. VITA C 10 % poate fi administrată ca supliment în gestaţie şi lactaţie, mai ales că viţeii au nevoie, în primele două săptămâni, de un aport exogen de vitamina C prin lapte.

Romselevit 50 ml

Romselevit se foloseşte atât în scop profilactic cât şi curativ în miodistrofii şi tulburări de creştere, la viţei, miei, iezi, purcei (în special în fătări timpurii), în hepatoza purceilor, păsări, în retenţii placentare, tulburări de nutriţie.

Romprogestin 1% 20 ml

Romprogestin 1% este indicat în sincronizarea estrului, evitarea avortului habitual, iminenţa de avort, inducerea căldurilor în extrasezon, în tratamentul nimfomaniei, metroragii postestrale la bovine, cabaline, ovine, caprine, câini şi pisici.

Enteroguard tbl. 40

Enteroguard M combate enteropatiile primare şi secundare, produse de bacterii şi protozoare la câini, pisici, nurci, dihor, păsări de colivie şi voliera.

Enteroguard 50 g

Enteroguard M pulbere.