1 EURO = 4,9240 RONProduse naturale

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Bioenterom 50 ml

Probiotic pentru stabilizarea florei intestinal.

Eczemtrat 60 comprimate

Produsul este recomandat în tratamentul eczemelor alergice (inclusiv de natură alimentară), în insuficienţa cronică hepatică, în stres, artrite, în otita pavilionului extern al urechii. Poate fi utilizat şi în cazul eczemelor parazitare, dar numai după efectuarea tratamentului etiologic care să asigure distrugerea parazitului.

Respzz 200 ml

Respzz este un produs poliherbal recomandat în afecțiunile respiratorii de origine bacteriană și virală, care ajută la reducerea simptomelor primare și a celor secundare. Acesta este și o soluție naturală, efecientă, o alternativă în cazurile de rezistență la antibiotice.

Rometronidazol 40% 50 g

Rometronidazol, pulbere hidrosolubilă 50 g - Chimioterapic cu spectru larg în tratamentul şi în prevenirea infecţiilor produse de protozoare flagelate la câini, pisici, porumbei voiajori şi de ornament.

VL B-Pure 500 g

Drojdie de bere uscată, de calitate superioară, îmbogățită cu vitamine. Mod de ambalaj: cutie 500 g.

VL Colombine Tea 300 g

Un ceai optimizat, pe bază de plante aromatice.

VL Digestal 300 gr

Digestal este un balsam intestinal cu probiotice. Acest supliment alimentar restabilește funcția florei intestinale naturală și inhibă creșterea bacteriilor patogene.

VL Ecocure 250 ml

Ecocure de la Versele Laga este un stabilizator intestinal bazat pe oregano și acizi organici naturali.În plus față de acizi organici naturali, Ecocure conține ulei din Origanum hyrti. Acest produs promovează o aciditate normală a stomacului și a intestinelor. Ecocure este deosebit de util în a preveni adeno-coli la puii de porumbei. Uleiul concentrat de Origanum hyrti conține fenoli care au funcția de a stabiliza și proteja stomacul.