1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Pasta/Cub parafinat

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Vebitox 500 g

Vebi tox pasta 500 g, momeala otravita pregatita pentru folosire. 24 buc/bax.

Varat pasta 10 kg

Momeală proaspătă împotriva şoarecilor şi şobolanilor. Mod de ambalare: plicuri de 20 g albastre, 500 plicuri/cutie.

Strong pasta 10 kg

Strong Pastă este activ în combaterea şobolanilor şi şoarecilor, fiind prezentat în plicuri de aproximativ 10 gr., hidrofug, microporos, destinat deratizărilor în ferme de animale, hale, silozuri,depozite, magazine, etc. Mod de ambalare: plicuri albastre 10 g, aproximativ 1000 plicuri/cutie.

Strong pasta 250 g

Strong Pastă este activ în combaterea şobolanilor şi şoarecilor, fiind prezentat în plicuri de aproximativ 10 gr., hidrofug, microporos, destinat deratizărilor în ferme de animale, hale, silozuri,depozite, magazine, etc. Mod de ambalare: plicuri albastre 10 g.

Racan Nora pasta 250 g

Racan Pastă este activ în combaterea şobolanilor şi şoarecilor, fiind prezentat în plicuri de aproximativ 10 g, hidrofug, microporos, destinat deratizrilor în ferme de animale, hale, silozuri,depozite, magazine, etc. Mod de ambalare: plicuri roşii 10 g.

Racan Nora pasta 10 kg

Racan Pastă este activ în combaterea şobolanilor şi şoarecilor, fiind prezentat în plicuri de aproximativ 10 g, hidrofug, microporos, destinat deratizrilor în ferme de animale, hale, silozuri,depozite, magazine, etc. Mod de ambalare: plicuri roşii 10 g, aproximativ 1000 plicuri/cutie.

Lumachicida 250 gr

Produs granulat contra melcilor. Ambalaj 48/bax.

Vebianticartita 250 ml

Granule pe bază de esențe naturale cu miros neplăcut pentru îndepărtarea cârtiţelor. Barieră olfactică pe bază de esențe naturale pentru îndepărtarea cârtițelor și șoarecilor de câmp din parcelele pentru zarzavaturi și grădini. Inofensiv pentru oameni, plante și animale. Doză pentru 100 m².