1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Păsări exotice

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

VL Prestige Canaries 20 kg

Amestec tradiţional pentru toate Insulele Canare. Excepţional de bine adaptate pentru a canta cum ar fi canari.

VL Classic Parrots 12.50 kg

Este un amestec tradițional pentru papagali cu seminţe şi alune de floarea soarelui. Ingredientele sunt potrivite pentru aceste păsări cu ciocurile mari.

VL Carmine 250 ml

Carmine este un preparat pe bază de carnitina lichidă îmbogățit cu vitamine, aminoacizi și colină. Îmbunătățește performanța, oferă un plus de energie și asigură o producție mai mare și mai bună de lapte . Carmine este o soluție echilibrată de aminoacizi și vitamine, suplimentat cu L-carnitină și colină. L-carnitina oferă mitocondri, producători de energie ai corpului, cu nutriție suficientă pentru producerea de energie suplimentară. Colina are o funcție centrală în reglarea metabolismului grăsimilor. Printr-un metabolism optimizat de grăsime, porumbelul produce mai mult lapte de calitate mai bună. Administrarea de Carmine reduce cantitatea de acid lactic produsă de mușchi, astfel porumbelul suferă mai puține crampe, oferă un plus de energie și crește cantitatea și calitatea de lapte produsă de porumbel.

VL Classic Big Parakeet 20 kg

Hrană completă mixtă pentru păsări, peruşi mari, nimfe. Amestec echilibrat de seminţe de cea mai bună calitate, special selecţionate.

Unguent oftalmic 10 g

Unguent antiinfecţios, antiinflamator, analgezic şi sedativ.