1 EURO = 4,9038 RON« Înapoi la listă

Muribrom (bromadiolone 0.005%) cub parafinat rosu 20 g/buc 15 kg/cut

Momeală raticidă gata pentru a fi utilizată

Disponibilitate: În curs de aprovizionare
Producător: Quimunsa
TVA: 19%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

MURIBROM CUB PARAFINAT ROȘU este o momeală raticidă gata pentru a fi utilizată ce are la bază o substanță anticoagulantă cunoscută sub numele de Bromadiolone, efectivă împotriva șoarecilor și șobolanilor după prima ingestie.

Produsul nu este periculos pentru alte tipuri de rozătoare. MURIBROM CUB PARAFINAT ROȘU conține un agent cu gust amar pentru a preveni ingestia accidentală de către copii

MURIBROM CUB PARAFINAT ROȘU este produsul ideal având în vedere relația dintre costul tratamentului și eficiența tratamentului. Foarte potrivit pentru tratamentele de întreținere. Eficiență dovedită pe parcursul anilor. Momeala cu bromadiolona este, de asemenea, eficientă împotriva rozătoarelor rezistente la anticoagulante de primă generație, cum ar fi warfarina, clorofacinona sau coumatetralilul. Moartea are loc în câteva zile (4 până la 5 zile) după administrarea unei doze letale, ceea ce împiedică excitarea suspiciunii rozătoarelor rămase.

Produsul MURIBROM CUB PARAFINAT ROȘU este un raticid anticoagulant efectiv pentru controlul șobolanilor și șoarecilor atât tineri cât și adulți. A nu se utiliza în zonele în care există semne de rezistență la ingredientul activ. În scopul de a preveni dezvoltarea la rezistență, trebuie să vă asigurați că rozătoarele nu sunt sensibile la bromadiolone înainte de a începe tratamentul. După campania de control, trebuie să verificați dacă obiectivele prevăzute au fost îndeplinite.

Produsul MURIBROM CUB PARAFINAT ROȘU se va folosi în interiorul locuințelor particulare, în interiorul clădirilor și instalațiilor fixe sau mobile sau în apropierea lor (fără a depăși distanța maximă de 0,5m între stație și clădire/instalație), în stații corect etichetate, mai poate fi folosit și în canalizări, dacă este necesar.

INSTRUCȚIUNI ȘI DOZE DE UTILIZARE:

Doze

Șoareci de casă (Mus musculus): capcane cu momeli cu 50 gr produs la fiecare 5-10 m²

Șobolani (Rattus norvegicus):

 • Capcane cu momeli de până la 200 g de produs, pline cu blocuri de 20 gr produs, la fiecare 5-10 m²
 • Capcane cu momeli de până la 100 g de produs, pline de blocuri de 20 gr  produs, la fiecare 5- 10 m²

Șobolani maro (Rattus norvegicus) (Canalizări): 200 gr de momeală pentru fiecare punct de aplicare, în blocuri de 20 gr.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

Înainte de utilizarea produsului, citiți cu atenție eticheta și respectați instrucțiunile propuse.

Capcanele cu momeală trebuie să fie plasate în condiții de siguranță și situate în zone care sunt inaccesibile pentru copii, animale de companie și alte animale nevizate.

Nu trebuie aplicat în zonele în care se află alimente/furaje, ustensile de gătit, suprafețe de procesare a alimentelor ce pot intra în contact cu produsul sau pot fi contaminate de aceasta.

Trebuie realizate inspecții periodice ale capcanelor cu momeală (acest lucru este recomandat la fiecare 3-4 zile) și înlocuirea sau umplerea acestora unde produsul a fost consumat de rozătoare, deteriorat de apă sau contaminat cu murdărie. Ambalajele goale, rozătoarele moarte, resturi de momeală și capcanele, trebuie să fie depozitate la punctele de colectare, sau la locurile stabilite de către autoritatea locală, în conformitate cu legile respective.

Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!