1 EURO = 4,9240 RONMerial

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Eqvalan Duo

Pastă orală pe bază de ivermectină şi praziquantel pentru cabaline.

Eurican DHPPi2L

Imunoprofilaxia bolii Carre, hepatitei infectioase, parvovirozei, parainfluenţei şi leptospirozei.

Ivomec Plus 50 ml

Solutie injectabila antiparazitara, pentru bovine, cu spectru larg de actiune Ivermectina 10 mg/ml si Clorsulon 100 mg/ml Indicat in tratamentul si controlul tulpinilor de paraziti interni si externi ai bovinelor, sensibile la ivermectina si clorsulon, inlusiv viermii ficatului in stadiul adult. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 2 FLACOANE!

Ivomec Plus 50 ml

Solutie injectabila antiparazitara, pentru bovine, cu spectru larg de actiune Ivermectina 10 mg/ml si Clorsulon 100 mg/ml Indicat in tratamentul si controlul tulpinilor de paraziti interni si externi ai bovinelor, sensibile la ivermectina si clorsulon, inlusiv viermii ficatului in stadiul adult. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 5 FLACOANE!

Ivomec Plus 50 ml

Solutie injectabila antiparazitara, pentru bovine, cu spectru larg de actiune Ivermectina 10 mg/ml si Clorsulon 100 mg/ml Indicat in tratamentul si controlul tulpinilor de paraziti interni si externi ai bovinelor, sensibile la ivermectina si clorsulon, inlusiv viermii ficatului in stadiul adult. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 8 FLACOANE!

Ivomec Plus 500 ml

Solutie injectabila antiparazitara, pentru bovine, cu spectru larg de actiune Ivermectina 10 mg/ml si Clorsulon 100 mg/ml Indicat in tratamentul si controlul tulpinilor de paraziti interni si externi ai bovinelor, sensibile la ivermectina si clorsulon, inlusiv viermii ficatului in stadiul adult.

Ronaxan 100 mg

Ronaxan 100 mg, tablete pentru câini și pisici pe bază de doxiciclină.

Ronaxan 20 mg

Ronaxan 20 mg, tablete pentru câini și pisici pe bază de doxiciclină.

Ronaxan 250 mg

Ronaxan 250 mg, tablete pentru câini şi pisici pe bază de doxiciclină.

Stomorgyl 10

Este folosit pentru combaterea infecţiilor buco-dentare la câini şi pisici.

Stomorgyl 2

Este folosit pentru combaterea infecţiilor buco-dentare la câini şi pisici.

Zactran 100 ml

ZACTRAN 150 mg/ml soluţie injectabilă pentru bovine.