1 EURO = 4,9038 RON« Înapoi la listă

Kittycat 100 tab / 100 g

KITTYCAT este un supliment nutrițional recomandat ca și adjuvant în dieta zilnică a pisicilor de toate vârstele, cu o formulă ce conține proporții echilibrate de vitamine, minerale, oligoelemente și aminoacizi esențiali, cu adaos de alge deshidratate (Schizochytrium limacinum), bogat în OMEGA-3 ( DHA) și acizi grași esențiali

Disponibilitate: În stoc
Producător: Semaco
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

 KITTYCAT obține rezultate deosebite în îmbunătățirea calității și aspectului pielii și blănii, iar datorită conținutului ridicat de aminoacizi Taurine oferă un sprijin complet pentru sănătatea pisicii dumneavoastră, asigurând funcționarea normală a multor organe și promovând imunitatea și rezistența generală a organismului la boli și infecții, precum și o creștere sănătoasă și vitalitate.

Aditivi nutriționali / 1 comprimat (1 g)

 

Constituenți analitici:

fibră brută 28%, cenușă brută 13%, proteine 13%, grăsimi brute 5%, calciu Ca 2%, P-fosfor 1%, acizi grași Omega 3 (DHA) 1,1%, sodiu 0,15 %, 11.2.1.Magneziu (oxid de Mg) 0,12%. Compoziție: celuloză microcristalină, drojdie de bere, drojdie de alge-Schizochytrium limacinum, fosfat monocalcic, carbonat de calciu, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Dozaj și mod de administrare:

Doza zilnică recomandată: ½-1 comprimat pentru juniori. 1-2 comprimat pentru pisici adulte.

Acest produs nu este destinat consumului uman. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați într-un loc uscat și întunecat.

1 comprimat KITTYCAT = 1.000 mg 100 TABLETE,

Greutate netă: 100g 

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!