1 EURO = 4,9443 RONCategorii

GM2000

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Clorom 50 tablete

Clorom 50 tablete/cutie, dezinfectant clorigen general.

Dezinfectant Bionet SP Sanidor 1 l

Dezinfectant gata de utilizatdestinat pentru dezinfectia suprafetelor prin pulverizare. Pentru domeniul HORECA.

Dezinfectant pt. suprafete Bionet A15 1 l

Cantitate 1 litru concentrat = 200 litri preparati. Dezinfectia instrumentarului medical, chirurgical, stomatologic si de diagnostic prin imersie la temperatura ambientala. Dezinfectia suprafetelor din salile de operatie, cabinete medicale, stomatologice.

Servetele dezinfectante Bionet S 150 buc

Se foloseste ca atare, pentru stergerea suprafetelor. Servetelele umede Bionet S se pot utiliza pentru dezinfectia rapida a suprafetelor din mediul medical, spitalicesc sau industria. Se aplica direct pe suprafata de lucru, scaune, mese, mobilier sau aparatura medicala, etc.

Detergent dezinfectant PERFORMANT D 1 l

Detergent dezinfectant suprafete PERFORMANT D - 1 litru concentrat Elimina 99.99% din bacterii, fungi, mucegai, micobacterii, oferind o curatare excelenta a suprafetelor combinata cu o dezinfectie larga. Dezinfecteaza, curata, si inlatura mirosurile neplacute.

Detergent dezinfectant PERFORMANT D 5 l

Detergent dezinfectant suprafete PERFORMANT D - 5 litri concentrat Elimina 99.99% din bacterii, fungi, mucegai, micobacterii, oferind o curatare excelenta a suprafetelor combinata cu o dezinfectie larga. Dezinfecteaza, curata, si inlatura mirosurile neplacute.

Dezinfectant Hexy spray 1 l

Dezinfectant pentru suprafete gata preparat Hexy Spray 1 litru.