1 EURO = 4,9443 RON« Înapoi la listă

Equestrian carrot block 10 kg

Blocurile de lins pentru cabaline au fost dezvoltate tinând cont de particularitățile digestiei și necesarul de vitamine și macro/oligo-minerale al acestor animale. Compoziția special formulată din blocurile EQUESTRIAN suplinește toate elementele pierdute pe parcursul episoadelor de efort, caii transpirând mult mai intens, în comparație cu alte specii de rentă.

Disponibilitate: În curs de aprovizionare
Producător: Royal Ilac
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

Prin procesul fiziologic al transpirației, se pierd cantități însemnate de potasiu (K) și sodiu (Na). Blocurile EQUESTRIAN sunt produse printr-un procedeu special de presare sub vacum, asigurând un procentaj de minim 40% Na și suplinesc rapid cantitățile eliminate, pierdute  prin transpirație. Includerea acestor blocuri în dieta zilnică previne  pierderea apetitului, întârzierea în creștere și dezvoltare, caracteristice sindroamelor de carentă în săruri.

Pe lângă sodiu, blocurile de lins EQUESTRIAN conțin în proporții echilibrate și săruri de calciu, fosfor și magneziu, ca suport al funcțiilor sistemului musculo-sheletal, nervos dar și ale aparatului digestiv. Previn în primul rând instalarea rahitismului, dar îmbunătățesc statusul de sănătate și rezistență în general. Un rol special îi revine concentrației optime de zinc în menținerea parametrilor fizilogici ai tegumentelor (piele, păr, cutii de corn ale copitelor), dar și apărarea imunitară.  

Aroma specifică de mere/ morcovi sunt atractanți pentru cabaline și asigură palatabilitate bună produselor.  

APICABILITATE ȘI DOZAJ
Se va distribui câte un bloc de lins EQUESTRIAN la maxim 5 cai adulți, sau la10 ponei și mânji, asigurând acces facil, constant  animalelor . Pentru optimizarea consumului voluntar este esențial si accesul permanent ad libitum la apa de băut proaspătă. Este contraindicată plasarea  simultană a mai multor  tipuri de blocuri de lins (blocuri de sare simplă mai ales).

NECESAR ZILNIC  

50-80  grame / cai adulți,  20-40  grame / ponei. Consumul poate fi mai ridicat sau (foarte rar) mai scăzut în prima periodă, putând chiar fluctua câteva zile, dar se stabilizează rapid, animalele având abilitatea de a-și regla consumul în funcție de necesitățile organismului.  

FORMA DE PREZENTARE  

Blocuri cilindrice cu orificiu central, de 5 kg  

Blocuri cubice cu orificiu central,  de 10 kg

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!