1 EURO = 4,9240 RON« Înapoi la listă

Connecten 100 tab 100 g

CONNECTEN a fost special conceput pentru efectele pozitive ale glucozaminei asupra sănătății articulațiilor și țesutului conjunctiv la câinii de toate vârstele și dimensiunile, în special la rasele mari. Glucozamina ajută la formarea și regenerarea cartilajului articular și îmbunătăţeşte mobilitatea și activitatea câinelui.

Disponibilitate: În stoc
Producător: Semaco
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

Condroitina protejează cartilajul, îmbunătăţeşte elasticitatea, redă echilibrul lichidului sinovial cu funcţii de lubrefiere şi absobţie a şocurilor şi are un efect antiinflamator, reducând durerea şi inflamaţia. MSM-ul ajută la întărirea ţesutului conjunctiv de la nivelul articulațiilor. Totodată, este o sursă naturală, biologic activă de sulf, esențială pentru formarea cartilajului. Acesta acționează sinergetic , contribuind la o mai bună încorporare a glucozaminei și condroitinei şi are de asemenea, un efect antiinflamator. Acidul hialuronic ajută la menținerea vîscozității lichidului sinovial. Vitamina C este un antioxidant puternic, important pentru formarea oaselor și a cartilajului. Vitamina E este, de asemenea, un puternic antioxidant, ce ajută la protejarea celulelor împotriva efectelor dăunătoare ale "radicalilor liberi". Manganul, Cuprul și Zincul sunt importante pentru procesele biochimice de formare a cartilajul.

CONNECTEN poate fi utilizat preventiv, dar în acelaşi timp, este foarte recomandat în cazul durerii articulare acute și cronice, proceselor inflamatorii, slăbiciunii și degenerării tendoanelor și țesutului conjunctiv precum şi în cazul rigidităţii articulațiilor (spondiloza și artrita).

COMPOZIȚIE per tabletă:

Sulfat de glucozamină

350 mg

Sulfat de condroitină

100 mg

Metilsulfonilmetan (MSM)

50 mg

Vitamina C, acid ascorbic

50 mg

Vitamina E, acetat dl-alfa-tocoferil

10 mg

Metionină

10 mg

Acid hialuronic

5 mg

Zinc (Zn)

5 mg

Mangan (Mn)

2.5 mg

Cupru (Cu)

0.4 mg

 

Alte ingrediente: drojdie de bere, celuloză, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Acest produs nu este destinat consumului uman. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

ATENȚIONĂRI

Solicitaţi sfatul medicul veterinar înainte de a administra câinelui dvs. acest produs în cazul în care acesta suferă de următoarele afecţiuni, cum ar fi alergia la pește sau la produse derivate din pește, diabet, tulburări ale tractului urinar, tulburări de coagulare a sângelui sau în cazul în care câinele se află sub un tratament cu anticoagulante etc. Se recomandă sfatul medicului veterinar şi înainte de a administra produsul la cățele în perioada de gestaţie şi lactaţie.

DOZAJ ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Pentru rezultate optime, a se administra CONNECTEN timp de 4-6 săptămâni. Tratamentul se poate prelungi în funcţie de necesitate.

Doza zilnică recomandată: ½ tabletă pe 10 kg greutate corporală, de două ori pe zi, în timpul hrănirii.

Doză terapeutică recomandată zilnic (primele două săptămâni): 1 tabletă pe 10 kg greutate corporală, de două ori pe zi, în timpul hrănirii.

1 tabletă CONNECTEN = 1000 mg

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Caniverm 0.7 g 100 tbl

  Fenbendazol, pirantel şi praziquantel pentru câini si pisici. Mod de ambalare: 100 tablete/cutie. Preţ/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.