1 EURO = 4,9443 RON« Înapoi la listă

Chanhold 6 % 15 mg < 2.5 kg

Soluție spot-on pentru câini și pisici cu greutatea ≤ 2.5 kg, cutie cu 3 pipete x 0.25 ml/conține selamectină.

Disponibilitate: În curs de aprovizionare
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

FORMA FARMACEUTICĂ

Soluţie spot-on.

Soluţie limpede incoloră până la galben.

INDICAȚII:

Pisici şi câini:

• Tratamentul şi prevenire infestaţiilor cu purici produse de Ctenocephalides spp. pentru o perioadă de o lună după o singură administrare. Această indicaţie este rezultatul proprietăţilor adulticide, larvocide şi ovocide ale acestui produs. Produsul are o acţiune ovocidă pentru o perioadă de 3 săptămâni după administrare. Datorită reducerii populaţiei de purici, tratamentul lunar al animalelor gestante şi în lactaţie va constitui, de asemenea, un ajutor în prevenirea infestaţiei cu purici a puilor până la vârsta de şapte săptămâni de viaţă. Produsul poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament a dermatitei alergice produsă de purici iar ca urmare a acţiunii ovocide şi larvocide poate constitui un ajutor al controlului infestaţiei cu purici prezente în mediului ambiant din zonele în care animalul are acces.

Prevenirea bolii produse de viermii cardiaci - Dirofilaria immitis, prin administrări lunare.

• Produsul poate fi administrat în siguranţă la animalele infestate cu viermi cardiaci adulţi, totuşi se recomandă, în concordanţă cu principiile unei bune practici veterinare, ca toate animalele în vârstă de 6 luni sau mai mari ce trăiesc în ţări unde există un vector de transmitere a bolii să fie testate pentru existenţa infestaţiei cu viermi cardiaci adulţi înainte de iniţierea medicaţiei cu produsul. Se recomandă, de asemenea testarea periodică a câinilor pentru prezenţa infestaţiei cu viermi cardiaci adulţi, ca parte integrantă a strategiei de prevenire contra viermilor cardiaci, chiar atunci când produsul a fost administrat lunar. Acest produs nu este eficace împotriva formelor adulte de D. immitis.

Tratamentul râiei auriculare (Otodectes cynotis);

Cantităţi de administrat şi calea de administrare

Administrare spot-on.

Produsul trebuie să fie administrat printr-o singură aplicare a unei singure unităţi dozatoare ce eliberează un minim de 6 mg/kg selamectină. Când pe acelaşi animal sunt prezente infestaţii sau infecţii concurente care urmează să fie tratate cu acest produs medicinal veterinar, numai o singură aplicare a unei doze recomandate de 6 mg/kg trebuie să fie administrată o singură dată.

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!