1 EURO = 4,8686 RONCeva

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Alfabedyl inj 20 ml

ALFABEDYL 2 mg /ml, soluţie injectabilă pentru bovine, suine şi cabaline. Alfaprostol este un analog de sinteză al PGF2α cu activitate specifică luteolitică (produce liza corpului galben, fie persistent sau asociat cu gestaţia sau ciclul sexual normal). Alfaprostol are un efect de stimulare a musculaturii netede, similar cu al PGF2α natural.

Cevaxel 100 ml

Cevaxel, soluţie injectabilă pentru bovine şi suine pe bază de ceftiofur. PROMOȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU MINIM 2 FLACOANE!

Cevaxel 250 ml

Cevaxel, soluţie injectabilă pentru bovine şi suine pe bază de ceftiofur. PROMOȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU MINIM 2 FLACOANE!

Coglavax 125 dz

Coglavax, suspensie injectabilă pentru bovine, ovine şi caprine; 250 ml.

Coglavax 50 dz

Coglavax, suspensie injectabilă pentru bovine, ovine şi caprine; 100 ml.

Diarsanyl Plus 10 ml

Diarsanyl Plus 10 ml are în compoziţie montmorilonita, este o argilă specială ce aderă pe suprafaţa intestinală şi datorită suprafeţei active foarte intinse a acesteia, are o capacitate extraordinară de a adsorbi virusurile, bacteriile, toxinele şi radicalii liberi.

Diarsanyl Plus 24 ml

Diarsanyl Plus 24 ml este un supliment nutritiv cu montmorilonita cu efect antidiareic pentru câini.

Douvistome 1 L

Douvistome este o soluţie antiparazitară orală pe bază de oxiclozanid pentru bovine, ovine şi caprine. PROMOȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU PLATA CASH SI MINIM 12 BUCATI!

Douvistome 5 L

Douvistome 5L suspensie orală pentru rumegătoare pe bază de oxiclozanid. PROMOȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU MINIM 4 BUCATI SI PLATA CASH!

Enzaprost 30 ml

Enzaprost 5 mg/ml, soluție injectabilă pentru bovine și suine; 30 ml.

Eprecis inj 100 ml

Soluție injectabilă pentru bovine în tratamentul infestaţiilor cu ectoparaziţi şi endoparaziţi sensibili la eprinomectină.

Florkem 100 ml

Florkem, suspensie injectabilă pentru bovine şi suine pe bază de fluorfenicol; 100 ml.