1 EURO = 4,9484 RONCategorii

Bovine

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Introvit 100 ml

Introvit, soluție injectabilă pentru bovine, cabaline, ovine, caprine și suine pentru administrare parenterală.

Ivomec Plus 500 ml

Solutie injectabila antiparazitara, pentru bovine, cu spectru larg de actiune Ivermectina 10 mg/ml si Clorsulon 100 mg/ml Indicat in tratamentul si controlul tulpinilor de paraziti interni si externi ai bovinelor, sensibile la ivermectina si clorsulon, inlusiv viermii ficatului in stadiul adult.

Butox 50% 1 l

Este un antiparazitar extern cu acţiune neurotoxică asupra ectoparaziţilor: căpuşe, păduchi, scabie, purici.

Lapte praf Eurolac 25 kg

Lapte praf Eurolac 25 kg, înlocuitor de lapte complet pentru viţei. Eurolac înlocuitorii de lapte se bazează pe grăsimi vegetale 100%, ce conţine un amestec de ingrediente speciale pentru a sprijini sănătatea sistemului imunitar şi a intestinelor viţeilor.

Lapte praf Protilac 25 kg

Protilac este un înlocuitor de lapte praf degresat optim pentru utilizare în toate tipurile de furaj.Controlul ridicat al calităţii face cu siguranţă ca Protilac să păstreze specificaţiile stricte ale calităţii.

Ivomec Plus 50 ml

Solutie injectabila antiparazitara, pentru bovine, cu spectru larg de actiune Ivermectina 10 mg/ml si Clorsulon 100 mg/ml Indicat in tratamentul si controlul tulpinilor de paraziti interni si externi ai bovinelor, sensibile la ivermectina si clorsulon, inlusiv viermii ficatului in stadiul adult. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 5 FLACOANE!

Alcool sanitar 500 ml

Alcool sanitar pentru uz extern. Soluție dezinfectantă, recomandată pentru masaje și igienizări.