1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Aditivi furajeri

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

FibroZinc 20 kg

FibroZinc este un concentrat de fibră brută şi oxid de zinc activat fizic. Premix pentru animale.

Arbocel RC Fine 20 Kg

Lignoceluloza naturala; 20 kg. Ambalaj: 51/palet.

EnerBis Plus 1000 kg

Premix - Supliment energetic pentru rumegătoare cu rumen funcțional. Supliment lichid energetic pentru vaci cu conținut de glicerină, acid propionic, acid citric, glucoză, sorbat de potasiu și sulfat de cobalt.

EnerBis Plus 210 kg

Premix - Supliment energetic pentru rumegătoare cu rumen funcțional. Supliment lichid energetic pentru vaci cu conținut de glicerină, acid propionic, acid citric, glucoză, sorbat de potasiu și sulfat de cobalt.

Arti-repro 20 kg

Performanţe de reproducţie.

Yucca Plus powder 25 kg

Tulpină măcinată de Yucca Schidigera, 100% natural. Componentele active sunt saponinele (aprox. 11%) și glicocomponentele. Saponinele îmbunătățesc absorbția intestinală și acționează ca detergenți naturali. Cresc permeabilitatea membranelor prin extragerea colesterolului conținut de acestea, astfel având acțiune antibacteriană, antifungică și antiprotozoarică. Glicocomponentele au afinitate crescută față de amoniac, împreună formează complexe ce sunt utilizate în totalitate de către microflora intestinală.

Yucca Plus liquid 11 kg

Concentrat lichid din Yucca Schidigera, 100% natural. Componentele active sunt saponinele (aprox. 11%) și glicocomponentele. Saponinele îmbunătățesc absorbția intestinală și acționează ca detergenți naturali. Cresc permeabilitatea membranelor prin extragerea colesterolului conținut de acestea, astfel având acțiune antibacteriană, antifungică și antiprotozoarică. Glicocomponentele au afinitate crescută față de amoniac, împreună formează complexe ce sunt utilizate în totalitate de către microflora intestinală.

DeBaas 25 kg

Amestec complex din produse de origine naturală, sursă de minerale cu biodisponibilitate crescută cu rol în stabilizarea pH-ului, fixare a amoniacului și îmbunătățirea digestiei.

Diamond V Original XPC 25 kg

Original XPC este un produs natural obținut prin fermentarea Saccharomyces cerevisiae, utilizat pentru creșterea imunității și sănătății animalelor, incorporabil în toate tipurile de rații furajere.

Diamond V NutriTek 25 kg

NutriTek este un produs natural obținut prin fermentarea Saccharomyces cerevisiae, folosit pentru creșterea imunității și sănătății animalelor, utilizat în toate rațiile animalelor de lapte.

YeaBis 1 kg cutie

Premix pentru stabilizarea pH-ului ruminal. PROMOTIA ESTE VALABILA DOAR PENTRU PLATA CASH!

YeaBis 1 kg punga

Premix pentru stabilizarea pH-ului ruminal.