1 EURO = 4,9453 RONCategorii

Animale de rentă

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Dermanyguard 1 l

Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar. Dermanyguard este un tratament nou care permite fermierilor să-și protejeze păsările, pur și simplu prin adăugarea produsului în apa de băut. După ingerare, acesta pătrunde în fluxul sanguin și face sângele neatractiv pentru acarienii care nu se vor mai hrăni cu sânge și vor muri.

Dermanyguard 100 ml

Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar.

Dermanyguard 5 l /bidon

Dermanyguard este un tratament nou care permite fermierilor să-și protejeze păsările, pur și simplu prin adăugarea produsului în apa de băut. După ingerare, acesta pătrunde în fluxul sanguin și face sângele neatractiv pentru acarienii care nu se vor mai hrăni cu sânge și vor muri.

Equiverm Duo 7 ml

Este o pastă cu gust de mere şi scorţişoară. 1 ml de pastă conține: 20 mg de ivermetină și 100 mg de praziquantel. Doză recomandată este 1 ml de pastă la fiecare 100 kg g.v. Aplicatorul are marcate diviziuni pentru administrare din 100 în 100 de kg greutate corporală. Mod de ambalaj: 1 aplicator x 7 ml, într-o cutie 10 aplicatoare x 7 ml.

Vermicid 10% 5 L

Suspensie orală pentru ovine și bovine pe bază de albendazol.

Bulmectin 10 g

Bulmectin 10 g, pulbere orală pentru rumegătoare, cabaline şi suine pe bază de avermectină 0.2 g.

Bulmectin 50 g

Bulmectin 50 g, pulbere orală pentru rumegătoare, cabaline şi suine pe bază de avermectină 0.2 g. Ambalaj: 80 buc/cutie.

Ascacid 10 % 1L

Ascacid 10 % 1L, suspensie orală pentru bovine. Mod de ambalaj: 10 buc/cutie.