1 EURO = 4,9443 RON« Înapoi la listă

Anigen test CDV AG 10 teste

Maladia Carre este o boală sistemică intâlnită la câine şi la alte specii sălbatice de canide. Agentul său etiologic este reprezentat de un morbillvirus (ce face parte din familia Paramixoviridae), denumit Canine Distemper Virus (CDV). Boala se transmite prin contact direct, pe cale respiratorie sau transplacentară. Virusul este prezent în secreţii şi excreţii pe toată durata fazei acute. Acesta se localizează în sistemul nervos, ochi, piele şi pulmoni. Diagnosticul bolii Carre se bazează pe semnele clinice, istoria pacientului şi metodele de laborator (de exemplu, detecţia anticorpilor). Din moment ce profilaxia bolii Carre este o practică comună, detectarea antigenului viral al bolii este considerată foarte utilă pentru diagnostic.

Disponibilitate: În stoc
TVA: 19%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

MOD DE UTILIZARE

1. Recoltaţi o probă de ser, secreţie nazală sau oculară. Introduceţi proba respectivă in tub. Agitaţi bine şi plasaţi tubul în poziţie verticală.

2. După sedimentarea elementelor reziduale, extrageţi supernatantul folosind una din pipete.

3. Adăugaţi 3-4 picături de supernatant în ferestra “S”.

4. Lăsaţi timp de 5 minute.

5. Interpretarea rezultatelor: Rezultat pozitiv: prezenţa unei a doua linii în ferestra “T” (în cazul unui răspuns negativ, apare o singură linie în dreptul ferestrei “C”).

ATENŢIE!

Nu desfaceţi ambalajul individual al testelor decât imediat înainte de utilizare.

Plasaţi testul pe o suprafaţă plană.

Ţineţi pipeta în poziţie verticală pentru ca picăturile să curgă uşor.

PRINCIPIUL TESTULUI

Testul Distempet IC este un test rapid, de calitate, ce foloseşte tehnica imunocromatografică cu ajutorul anticorpilor monoclonali împotriva virusului CDV. Un set de anticorpi monoclonali conjugaţi cu particule de aur coloidal, impreună cu un alt set de anticorpi monoclonali sunt imobilizaţi în interiorul membranei. Atunci când o probă provenită de la un pacient conţine virusul Carre, moleculele respective se vor cupla cu anticorpii înveliţi cu particule de aur coloidal, formând un complex antigen-anticorp. Acesta va migra de-a lungul membranei şi va fi captat de al doilea set de anticorpi monoclonali ce a fost imobilizat la nivelul membranei din dreptul ferestrei “T”, formând o linie de culoare roşie. Celălalt set de anticorpi a fost imobilizat în dreptul ferestrei “C”. Aceştia se vor cupla cu lichidul ce continuă să migreze, formând o a doua linie (linia de control) care ne asigură ca testul a fost executat corect. Acestă linie ar trebui să apară indiferent daca proba este pozitivă sau negativă.

PĂRŢILE COMPONENTE

 Pipete de unică folosinţă pentru fiecare test în parte.

 Tuburi de diluţie

 Testul CDV IC

 Instrucţiuni de utilizare

DEPOZITARE ŞI TIMP DE PĂSTRARE

Depozitaţi la temperatura camerei (18°-25°C). Dacă este depozitat în mod corespunzător, produsul poate fi utilizat până la data expirării. Nu expuneţi la temperaturi extreme (ridicate sau scăzute) sau la lumina soarelui.

PRECAUŢII

IMPORTANT: Nu scoateţi testul din ambalaj decât înainte de utilizare. Numai pentru uz veterinar. Nu utilizaţi componentele după data expirării. Testul trebuie ţinut în poziţie orizontală, pe o suprafaţă plană. Utilizaţi o pipetă nouă pentru fiecare probă.

INTERPRETAREA REZULTATELOR

Rezultat negativ

Testul este considerat negativ dacă apare o singură linie în dreptul ferestrei “C” (linia internă de control).

Rezultat pozitiv

Testul este pozitiv atunci când apar două linii colorate. Una va fi în dreptul ferestrei “T” (linia de testare), iar cealaltă în dreptul ferestrei “C” (linia de control). Orice linie colorata ce apare în ferestra “T” ar trebui considerată drept răspuns pozitiv.

Rezultat Invalid

Testul este considerat invalid dacă nu apare nici o linie în dreptul ferestrei “C”, chiar dacă apare sau nu o linie în ferestra “T”. Dacă se intamplă asta, adăugaţi o picătură de diluant şi aşteptaţi 5 minute. Dacă nu apare nici o linie colorată în ferestra “C”, testul este invalid şi ar trebui repetat. Orice linii care apar dupa 15 minute nu sunt valide pentru diagnostic şi nu ar trebui luate în considerare.

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar BIO din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!